Hvem er jeg?

Jeg er en norsk illustratør, bosatt i fine Bø i Vesterålen. Har du sett noe fint på instagram som du ikke finner her? Send meg en e-post, så fikser jeg det: post@hannefredheim.com

Instagram er den kanalen jeg bruker mest, så om du vil se nyheter eller prosessen fra skisse til ferdig produkt, kan du ta en titt her: @hanneillustrasjoner

Jeg selger også til butikk, så ta kontakt om det kunne være noe for deg. Her er en liste over butikker som selger produktene mine:

 • Norway Designs, Oslo
 • Backe i Grensen, Oslo
 • Backe i Grensen, CC Vest
 • Backe i Grensen, Strømmen
 • Butikk22, St.Hanshaugen, Oslo
 • Konstabel, Grünerløkka, Oslo
 • Vesle, Grünerløkka, Oslo
 • Nest Interiør, Sagene, Oslo
 • Husfliden, Målselv
 • Heimhusan -God Smak, Bø i Vesterålen
 • Småfisk, Bø i Vesterålen
 • Berre & Torg, Lofoten
 • Arvika Konsthantverk, Arvika, Sverige
 • Ölserud Keramik och Textil, Högboda, Sverige

/

Welcome! I’m an illustrator from Northern Norway, living in Vesterålen (an archipelago just north of the Lofoten islands). I make designs for greeting cards, calendars and other things made of paper. If you have any questions feel free to mail me at post@hannefredheim.com. Or say hello on my instagram page: @hanneillustrasjoner Hope I’ll see you again soon!

Vilkår, betingelser og personvern

Kjøp og betaling

Du kan gjøre elektroniske kjøp i nettbutikken min 24 timer i døgnet. Jeg håndterer bestillinger i perioden 8:00 – 15:00 på virkedager. Kjøp som ikke er plassert i denne perioden vil bli behandlet på neste virkedag.

Du er selv ansvarlig for å gi korrekt kundeinformasjon når du handler i nettbutikken min.

Kortet belastes i det du gjennomfører kjøpet. Alle priser oppgis i NOK, og 25 % mva er inkludert i prisen.

Eventuelle rabatter gitt i form av rabattkoder eller lignende kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter og gjelder ikke på allerede nedsatte produkter.

Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, leverer jeg varen til deg som kunde uten unødig opphold og seinest 20 dager etter bestillingen fra deg.

Retur og angrerett

I henhold til angrerettloven kan du angre et kjøp. Om du ønsker å bruke angreretten, må du som kunde gi meg varsel om dette innen 14 dager fra fristen begynner å løpe, som er dagen etter at du har mottatt varen. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Varselet bør skje skriftlig. Etter dette har du 14 dager på deg til å sende varen tilbake til meg, og det skal skje uten unødig opphold.

Ønsker du å returnere en vare, er det viktig at du legger en lapp med navnet ditt i returen slik at jeg vet hvem den er fra. Du står selv for returporto. Produktet må returneres i god og uskadet stand. Hvis returnert produkt er skadet eller viser tegn på bruk, annet enn det som er nødvendig for ta produktet i øyesyn, vil du være ansvarlig for eventuelle tap av verdien av produktet. Returer sendt med postoppkrav vil ikke bli løst ut. Jeg sender en bekreftelse til deg på e-post når returen er mottatt og med informasjon om refusjon. Umerkede returer blir ikke behandlet.

Informasjon om retur og angrerett får du også tilsendt sammen med varen.

MERK: Du kan ikke utøve din angrerett ved ganske enkelt å nekte mottak av produktet eller ved å unnlate å hente produktet fra transportøren. Les mer under.

Reklamasjon

Hvis det foreligger en mangel ved varen må du som kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi meg skriftlig melding om at du vil påberope deg mangelen.

Dersom varen har en mangel og dette ikke skyldes deg som kjøper eller forhold på din side, kan du i henhold til reglene i forbrukerkjøpsloven holde kjøpesummen tilbake, kreve prisavslag, kreve avtalen hevet eller kreve erstatning fra meg.

Pakke som ikke blir hentet ut av kunde

Dersom du unnlater å hente pakken på postkontoret vil du motta en faktura for uavhentet forsendelse, dette for at jeg skal få dekket fraktkostnader og avgifter til transportør.

Konfliktløsning

Klager rettes til meg innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du som kjøper ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

Personvern og sikkerhet

All informasjon gitt av deg mottas sikkert gjennom SSL (Secure Sockets Layer). SSL er en protokoll som krypterer informasjonen som koder, slik at din informasjon blir holdt sikker mens den overføres via Internett.

Jeg samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvilket kundeforhold jeg har til deg. F.eks:

 • Sende ut nyhetsbrev og informasjon om min virksomhet: Her bruker jeg din e-postadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av samtykke ved at du gir din e-postadresse til meg når du melder deg på nyhetsbrev på vår nettside. 
 • Besvare henvendelser som kommer inn til meg gjennom kundeservice eller i forbindelse med kjøp og salg av varer. Jeg innhenter ditt navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle opplysninger som måtte følge av henvendelsen (eksempelvis adresse dersom henvendelsen omhandler vareforsendelser). Disse opplysningene samles også i en automatisk kundeprofil som du selv får tilgang til i nettbutikken.

For å få nyttig informasjon om hvordan min nettside blir brukt benytter jeg meg av informasjonskapsler (cookies). Dette er for å lære av besøkendes bruk slik at jeg hele tiden kan optimalisere og oppdatere nettsiden til å fungere bedre.

Jeg vil aldri utlevere dine opplysninger til tredjepart.